Προφίλ

Ελάτε να κάνουμε πραγματικότητα την κάθε σας σκέψη

Καλώς ήρθατε στο HAPPY RIDER MOTO DESIGN.

Το όμορφο ταξίδι μας στο χώρο της μοτοσικλέτας ξεκινά το 1991 στους Αμπελόκηπους παρέα με τον Τζίμη Τσιρώνη και με κύρια ασχολία την επισκευή και τη βαφή μοτοσικλετών.

Το 1994 η εταιρεία μας αποκτά την εξουσιοδότηση βαφής μηχανών HARLEY DAVIDSON από την επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα την οποία και διατηρεί μέχρι σήμερα ενώ μας εμπιστεύονται ακόμα επίσημοι αντιπρόσωποι της Suzuki, Yamaha, Honda, Triumph και Ducati.

Το 1998 η εταιρεία μας μεταφέρεται στο Πολύγωνο επί της οδού Βριλησού 52 όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα.

Στο εργαστήριο μας χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας Standox και House of Kolor για ακόμα πιο εξειδικευμένες βαφές. Τα ακριβή στάδια βαφής όπως αυτά υποδεικνύονται από τους κατασκευαστές ακολουθούνται πιστά, ενώ με την παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεχούς επιμόρφωσης είμαστε πάντα ενήμεροι για της τελευταίες εξελίξεις στον χώρο.

Η πολυετή εμπειρία μας και η επιλογή των κατάλληλων υλικών για τις ανάγκες του κάθε project ξεχωριστά μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε εγγύηση άριστου αποτελέσματος ενός έτους σε όλες μας της βαφές κάτι που δημιουργεί μια διαχρονική σχέση με τους πελάτες μας την οποία επιδιώκουμε.

Στo HappyRider Moto Design είμαστε υπερήφανοι για τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα σε εκθέσεις και διαγωνισμούς κουστούμια που έχουμε δημιουργήσει αλλά και για τις custom βαφές μας που έχουν κατά καιρούς διαμορφώσει την τάση της εποχής και έχουν αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι μας στο χρόνο.

Η δημιουργία μοναδικών μοτοσικλετών κάνοντας κάθε σας σκέψη πραγματικότητα είναι ο στόχος που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σας καλέστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση,
Λιμνίδης Χρυσόστομος